Notice: Error: Could not load language information/contact! in /home/silkbgco/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_library_language.php on line 93 Поръчка, доставка, плащане (SilkBG - Твоят онлайн магазин за бельо !!!) Notice: Undefined variable: google_analytics in /home/silkbgco/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_GALKA_template_common_header.tpl on line 67

Поръчка, доставка, плащане

Как да поръчам от SilkBG.com ?

Екипа на онлайн магазина SilkBG.com е подвластен на идеята клиента да е максимално улеснен, затова се старае да предостави достатъчен избор от възможни начини за поставяне на поръчки. Може да изберете най – удобният за вас от наличните по – долу.

1. Онлайн поръчка през сайта SilkBG.com - този метод е най – предпочитаният за по – голяма част от потребителите. При него поръчките се приемат 24 часа, 7 дни в седмицата, като и предлага най – голям избор от начини за плащане. Поръчката може да се направи със или без регистрация, като изборът е отново ваш. Разбира се регистрираните потребители имат ред предимства, като следене на поръчките, история на поръчките, поддържане на списък с желани артикули и т.н. Регистрацията е напълно безплатна, максимално опростена и отнема броени секунди.

За поръчки: www.silkbg.com

  2. Поръчка по телефона -  класически метод за поръчка, от който е възможно да се възползвате в работни дни между 9.00 – 18.00 часа. Необходимо е да се свържете с наш оператор, да заявите желание за покупката на артикул и да предоставите необходимите данни за доставка на нашият сътрудник. Недостатъка на този метод е възможността за заплащане на поръчката единствено чрез наложен платеж (плащане при доставка) .

Tелефон за поръчки: 0876 487 337

 3. Поръчка по електронна поща (email)  - симбиозата между класиката и технологиите позволява приемането на поръчки 24 часа, 7 дни в седмицата. За да направите поръчка по електронната поща е необходимо да изпратите на нашият електронен адрес  кода на продукта, който желаете, да отбележите желаният размер, модел, цвят и т.н ( в случай, че продутка има възможност за избор на различни варианти) . Също така е необходимо да оставите данни за доставка – имена на получателя, телефон и адрес за доставка. Възможният начин за плащане при този метод е единствено с наложен платеж ( плащане при доставка ).

За поръчки e–mail адрес: sales@silkbg.com

4. Поръчка по скайп (SKYPE) - още един от възможните начини да направите поръчка. Единственото нещо, което трябва да направите е да се свържете с наш служител, посредством SKYPE. Ще получите всички отговори на вашите въпроси относно поръчката, а нашият служител ще приеме вежливо вашата поръчка. Единственият начин за плащане при този метод е чрез наложен платеж ( плащане при доставка ).  

За поръчки по skype: silkbg.com

Как да платя направената поръчка от SilkBG.com ?

Ние от екипа на SilkBG.com сме се постарали да предложим разнообразни методи за плащане на поръчаните от вас артикули. Смятаме, че сме избрали най – често използваните и предпочитаните начини за разплащане, без да правим компромис със сигурността и спокойствието на вас, нашите клиенти. Ще работим още в тази насока и ще се опитаме да разширим възможностите по долу, но не на всяка цена, а само когато сме убедени, че сме постигнали сигурност на най – високо ниво.  

1. Наложен платеж ( плащане при получаване на поръчката ) – това е най – популярният и най – използваният метод за плащане в България. Предимството при него е, че плащате поръчката в момента, в който я получавате. Не правите допълнителни разходи за заплащането на стоката.

2. Банков трансфер – класически метод за плащане. Достъпен е единствено, ако изберете да направите поръчката онлайн през   системата на SilkBG.com. След като направите поръчката и сте избрали банков превод като предпочитания при избор на метод за плащане, трябва да преведете сумата на поръчката по банковата сметка на SilkBG.com. При попълване на платежното нареждане в графата основание на плащане трябва да впишете номера на поръчката, който е генериран автоматично от системата. Поръчката се обработва, след като е получен превода.

3. Пейпал ( paypal.com) – Един от най – популярните и сигурни методи за плащане в света. Изключително бърз и надежден. За да използвате този метод е добре предварително да имате регистрация в системата на PAYPAL. След като направите поръчка и изберете като предпочитан метод за плащане PayPal, системата на SilkBG.com автоматично ще ви прехвърли към тази на Paypal, където е необходимо да въведете данните си за вход в системата на PayPal. Превалутирането става автоматично от левове в евро. Трябва да потвърдите сумата след , което системата автоматично ще ви прехвърли отново към SilkBG.com с потвърждение за направената и успешно платена поръчка.

* Ако желаете да платите по – начин който не фигурира в изброените по – горе, моля да се свържете с нас.

 

Как ще получа поръчаната стока от SilkBG.com и колко ще струва това ?

  1. Доставката на поръчките от SilkBG.com на територията на България се осъществяват посредством използването  услугите на  куриерска фирма Еконт Експрес.
 

2. Цената за доставка, която заплащате на SilkBG.com е фиксирана на 5 лева.. Цената на доставката е до адреса, който сте посочили при подаване на поръчката, и не зависи от броя на поръчаните артикули или тяхното тегло.  Няма минимална сума на поръчка.

 

  3.  Ако удобният за вас начин за получаване на пратката е от офис на куриерската фирма е необходимо  да  посочите  адреса на офиса при подаването на поръчката. Адресите на офисите на куриерската фирма може да откриете на нейната интернет страница.  

  4. При поръчка над 100 лева доставката е безплатна.

* Ако имате допълнителни въпроси или предпочитате друг метод за доставка моля да се свържете с нас.

 

Кога ще получа поръчаната стока от SilkBG.com ?

Ние знаем, че вие искате да получите поръчката си веднага, затова всички продавани от SilkBG.com артикули се подържат в наличност. Когато избирате продукт от нашия каталог вие може да сте сигурни, че той е в нашият склад.

1.  След постъпване на поръчка в SilkBG.com, наш консултант ще я обработи и ще се свърже с вас за потвърждение чрез телефонно обаждане в работно време ( 9.00 - 18.00 пон. – пет.). Всички поръчки подадени до 16.00 часа в работен ден, се обработват същия ден. Поръчки подадени след 16.00 часа, се обработват на следващият работен ден.

2. Доставката на поръчката се извършва в деня, след нейното изпращане. Ние изпращаме поръчки всеки работен ден до 16.00 часа. Това означава, че ако вашата поръчка е постъпила преди този час и вие сте я потвърдили при свързването с вас от страна на наш служител, то тя ще бъде изпратена същия ден, а вие ще я получите на следващия работен такъв.

3.  В редките случаи на невъзможност за изпълнение на постъпила поръчка от страна на SilkBG.com, клиентът ще бъде незабавно уведомен, същата ще бъде анулирана, а при евентуалното й заплащане предварително, сумата ще бъде възстановена веднага на клиента.

* Ако имате допълнителни въпроси моля да се свържете с нас.

 

SilkBG - Ти избираш ! - © 2014 - 2017 Всички права запазени