Notice: Error: Could not load language information/contact! in /home/silkbgco/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_library_language.php on line 93 Рекламации и връщане (SilkBG - Твоят онлайн магазин за бельо !!!) Notice: Undefined variable: google_analytics in /home/silkbgco/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_GALKA_template_common_header.tpl on line 67

Рекламации и връщане

Ние от екипа на SilkBG.com  сме си поставили една единствена цел и тя е клиентът да е винаги доволен и удовлетворен от направените покупки. Няма нищо по – мотивиращо от това да виждаш, че си доставил миг на щастие, предизвикал си една усмивка, направил си деня по - приятен.

Как мога да върна закупен от SilkBG.com продукт ?

1. Може да върнете закупен от SilkBG.com продукт до 14 работни дни от датата на получаването му.

2. За да върнете продукт трябва да попълните формуляра ТУК , след което наш консултант ще се свърже с вас, за уточняване на подробностите по връщането му.

3. За да върнете продукт закупен от SilkBG.com, той трябва да не е изпозван, да не е с нарушен търговски вид, да е в оригиналната си опаковка, без странични миризми като цигарен дим или парфюми. Продукти неотговарящи на горните изисквания няма да бъдат приемани и сумата няма да бъде възстановена.

4. Разходите по връщането на стока закупена от SilkBG.com са за сметка на клиента. Връщането на стоката трябва да се осъществи от лицензирана куриерска фирма до адреса на SilkBG.com.

5. Единственият начин за възстановяване на сумата на върнатата поръчка е по банков път. За целта клиента трябва да предостави данни на банковата сметка, по която желае да бъде върната сумата. Няма да се приемат пратки изпратени до нас с наложен платеж.

Как мога да заменя закупен от SilkBG.com продукт ?

1. Може да замените закупен от SilkBG.com продукт до 14 работни дни от датата на получаването му.

2. За да замените продукт трябва да попълните формуляра ТУК , посочвайки като причина за връщането „ замяна на продукт “ след което наш консултант ще се свърже с вас, за уточняване на подробностите по замяната му.

3. За да замените продукт закупен от SilkBG.com, той трябва да не е изпозван, да не е с нарушен търговски вид, да е в оригиналната си опаковка, без странични миризми като цигарен дим или парфюми. Продукти неотговарящи на горните изисквания няма да бъдат приемани, заменяни и сумата няма да бъде възстановена.

4. Разходите по замяна на стока закупена от SilkBG.com са за сметка на клиента и в двете посоки.

5. Клиента може да замени закупен продукт единствено за друг/и с равна или по – голяма равностойност, като съответно доплати разликата, ако има такава.   

Как мога да направя рекламация на закупен от SilkBG.com продукт ?

1. Може да направите рекламация на закупен от SilkBG.com продукт до 2 работни дни от датата на получаването му.

2. За да направите рекламация на продукт трябва да попълните формуляра ТУК , посочвайки като причина за връщането „ рекламация “ след което наш консултант ще се свърже с вас, за уточняване на подробностите по замяната му.

3. За да направите рекламация на продукт закупен от SilkBG.com, той трябва да не е изпозван, да не е с нарушен търговски вид, да е в оригиналната си опаковка, без странични миризми като цигарен дим или парфюми. Продукти неотговарящи на горните изисквания няма да бъдат приемани, заменяни и сумата няма да бъде възстановена.

4. Разходите за куриерски услуги по рекламацията  на стока закупена от SilkBG.com са за наша сметка.

5. Клиента може да върне продукт с основание "рекламация" при следните случаи :

  • Полученият продукт е различен от поръчания - размер, цвят, модел. 
  • Полученият продукт е с фабричен дефект.
  • Полученият продукт е повреден и негоден за използване ( повреди по транспортната опаковка на продукта не е основателен повод за рекламация ).   

6. Когато рекламация е одобрена и продукта подлежащ на връщане пристигне при нас, SilkBG ще изплати обратно платената сума за продукта и разходите за обратната доставка. Това е възможно да се случи единствено по банков път, по IBAN на сметка, която клиентът предостави за целта.

*** Ако имате въпроси, чиито отговори не може да откриете по - горе, не се колебайте да се свържете с нас. Това може да направите от нашата форма за контакти ТУК, като изберете предпочитаният за вас канал за комуникация.

SilkBG - Ти избираш ! - © 2014 - 2017 Всички права запазени