Notice: Error: Could not load language information/contact! in /home/silkbgco/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_library_language.php on line 93 За нас (SilkBG - Твоят онлайн магазин за бельо !!!) Notice: Undefined variable: google_analytics in /home/silkbgco/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_GALKA_template_common_header.tpl on line 67

За нас

 

Добре дошли в интернет магазина SilkBG.com

 

           Може би очаквате в следващите редове да прочетете как SilkBG.com е най – добрият магазин, как тук работят най – големите професионалисти, как концепцията е най – иновативната, как ние сме най – великите. За съжаление ще останете разочаровани.


           Създадохме SilkBG.com с единствена цел – да предложим на Вас нашите приятели възможността да пазаруват с удоволствие, да направят правилният и информиран избор, да се забавляват. Надяваме се да изпълним тази наша мисия, защото за нас няма нищо по – ценно от това да правиме нашите приятели усмихнати, щастливи и доволни. Разбира се това няма да стане без вашата помощ и препоръки, без вашите критики и напътствия. Така, че молим за вашата помощ.


            Ние от SilkBG.com  ще се стараем да сме максимално близко до Вас, да разбираме вашите потребности и да предложим продукти, които ще отговарят дори и на най – високоте изисквания и очаквания. При нас няма да намерите артикули, които ние самите не бихме използвали. Ще се опитваме редовно да предлагаме по – нещо ново и различно, но без да експериментираме с вашето доверие. Вероятността да допуснем доста грешки е голяма, но винаги ще се стремим да извличаме поуки от тях и да ги превърнем в наше предимство.

          

 

                                                                                                               Приятно пазаруване,
                                                                                                             От екипа на
SilkBG.com

 

 

 

SilkBG - Ти избираш ! - © 2014 - 2017 Всички права запазени